Roldeuren van Deltadoors, innovatie en techniek DeltaDoors roldeuren
Geisoleerde brandveilige snelle sterke roldeuren
Roldeuren producten
Roldeuren profielen, details, afstandsbediening, buismotor

DeltaDoors Roldeuren

Roldeuren zijn deuren, die zich boven de opening oprollen op een as. Alle roldeuren worden op maat geproduceerd. De roldeuren worden voorzien van robuuste aluminium looprails, die bekleed zijn met tochtborstels en speciale kunststof strippen om de lamellen te beschermen tegen krassen. De breedte van de looprails is ca. 93 mm.

Aan de onderkant van de roldeur wordt een soepel neopreen rubber gemonteerd om een goede afsluiting op de vloer te krijgen. Als optie kan in ditzelfde onderrubber een speciale onderloopbeveiliging gemonteerd worden, zodat uw deur bij elke dichtgaande beweging optimaal beveiligd is. De lamellen en looprails kunnen in diverse standaardkleuren geleverd worden. Standaard worden de roldeuren zonder afdekkap om de rol geleverd, dit is als eventuele optie altijd mogelijk.

De DeltaDoors roldeuren zijn standaard altijd elektrisch, middels een 230Volt buismotor met een standaard bedieningkast op-stop-neer. Als optie kan er afstandbediening op gemonteerd worden voor optimaal bedieningsgemak.

 
opengewerkte tekening van een roldeur

Wanneer roldeuren?

Roldeuren zijn een geweldig alternatief voor deuren die langs het plafond naar binnen toe schuiven (overheaddeuren) en een belemmering vormen om spullen aan het plafond te hangen. Ook in andere situatie's is een roldeur de enige juiste keus, te weten:

  • Als de inbouwruimte geen overheaddeur toelaat
  • Roldeuren zijn compact
  • Bij grotere afmetingen

DeltaDoors roldeuren kunnen ook worden uitgevoerd met het geavanceerde powerdrive systeem. Deze roldeuren zijn in staat te openen en sluiten in slechts 4 seconden. Dit levert een belangrijke besparing op in tijd en energie. We laten op deze pagina nog wat voorbeelden zien van DeltaDoors roldeuren.

 
profielen voor roldeuren, voor de diverse toepassingen van garagedeuren tot hangars

Roldeuren, kleuren en panelen

De DeltaDoors roldeur lamelen wordt gemaakt uit 1,2 mm sterk koudgewalst aluminium of staal (naar keuze). DeltaDoors roldeuren worden opgebouwd uit dubbelwandige aluminium lamellen met een werkende hoogte van 75 mm en een totale lameldikte van 20 mm.

Om een optimale isolatiewaarde te bereiken worden de lamellen met een hoogwaardig polyurethaanschuim geïnjecteerd. verschillenden roldeur lamellen in diverse ralkleurenDoor de speciale kunststof geleiders aan de uiteinden van elke tweede profiel, wordt een soepele loop gegarandeerd en is de deur gezekerd tegen verschuiven.

DeltaDoors roldeuren kunnen worden geleverd in diverse RAL Kleuren en diverse bedieningsmogelijkheden, van lichtsluis tot radarsensor. Laat ons een vrijblijvend advies geven of vraag naar onze documentatie, roldeuren vragen om maatwerk oplossingen. We hebben in ons bestaan veel ervaring opgedaan met de toepassing van roldeuren in de meest uiteenlopende omstandigheden.


Roldeur informatie


roldeur afdichting deur bovenkant

Nylonborstels

Deze houden niet alleen de roldeur schoon maar zorgen er ook voor dat de deur van boven dicht is en tochtvrij. Deze optie is ook als uitbreiding te bestellen.


roldeur afdichting deur onderkant

Vloer afdichting

De vloerafdichting wordt met een rubberprofiel volledig afgesloten optioneel kunnen er speciale afdichtprofielen worden geleverd.


roldeur verwisselen van de profielen

Eenvoudige vervanging

De roldeur profielen kunnen bij schade of beschadiging eenvoudig worden vervangen door uw eigen personeel.


DeltaDoors heeft een groot scala met mogelijkheden en uitvoeringen voor roldeuren. Hieronder bieden we diverse opties om u te helpen bij de uitvoering en keuze van een roldeur.

online shop online offerte documentatie afspraak maken bel me terug