DeltaDoors Toegangstechniek, garagedeuren, hekopeners, slagbomen, roldeuren, bedrijfsdeuren, industriedeuren, buismotoren en tochtgordijnen DeltaDoors HomeLink©
De "embedded" afstandsbediening voor garagedeuren.
HomeLink  
alle producten

DeltaDoors garagedeuren met het HomeLink® systeem verwerkt in de binnenspiegel


Wat is HomeLink?

HomeLink is een geintegreerde ontvanger en zender in uw auto die kan worden geactiveerd om door middel van radio frequenties (RF) apparaten te bedienen zoals garagedeuren, hekopeners, huis- en kantoorverlichting, beveligingssystemen en andere apparaten. Het komt er op neer dat als u met uw auto komt aanrijden, het hek zich opent en achter u weer sluit, de garagedeur zich opent, de oprit verlichting aangaat en het security systeem wordt gedeactiveerd.
Homelink video presentatie Bekijk de homelink video presentatie.

 

De ultieme afstandsbediening

Een intelligente oplossing voor een perfecte comfortabele link tussen auto, garagedeuren, hekopeners, oprit- en huisverlichting, en beveiligingssytemen. HomeLink is nu al leverbaar op meer dan 150 auto modellen.

Garagedeuren openen zich, hekken gaan open dicht met een druk op de knop
Het HomeLink systeem is zelflerend en kan als het is geinstalleerd eenvoudig zelf worden geconfigureerd. Hieronder enige voorbeelden van de integratie zoals die door de diverse autofabriekanten worden geleverd, in de meeste gevallen als een extra optie, en op de duurdere modellen als standaard.
Klik hier voor een lijst met HomeLink uitgeruste auto modellen.
 

HomeLink integratie voorbeelden:DeltaDoors HomeLink garagedeuren bediening Audi homelink module

Garagedeuren opener bij Audi

Voor alle Audi modellen, het HomeLink controle paneel is geintegreerd in de dakconsole of zonnescherm aan de bestuurderskant. HomeLink is leverbaar voor de A4, A6, A8 en TT roadster.Garagedeuren opener bij BMW

Het systeem is als optie verkrijgbaar op praktisch alle modellen: 3 Series, 5 Series, 6 Series Coupé, 7 Series, X5, X3. En meestal geintegreerd in het zonnescherm aan de bestuurderskant of dakconsole.


DeltaDoors HomeLink garagedeuren bediening BMW


DeltaDoors HomeLink garagedeuren bediening Mercedes

Homelink bij Mercedes Benz

Bij de meeste modellen is de garagedeurenopener geintegreerd in de binnenspiegel. Het systeem kan als optie worden geleverd op C-klasse, E-klasse, S-Klasse, CL-Klasse, CLK-Klasse, SL-Klasse, SLK-Klasse, M-Klasse en G-Klasse. Vanaf de fabriek standaard gemonteerd in de S 600 and CL 600 uitvoeringen.HomeLink bij Opel

De garagedeuren bediening is als optie verkrijgbaar op de volgende modellen: Vectra, Vectra Station, Vectra GTS, Signum. De bedieningsconsole is geintegreerd in de binnenspiegel.


Afstandsediening garagedeuren bij Opel

documentatie afspraak maken bel me terug